Tillbehör

Här har jag samlat lite länkar till tillbehör som jag använder till mina katter.

Klösträd
På Zooplus kan man beställa Natural Paradise är ett rejält, stadigt och prisvärt klösträd som funkar fint från kattungetiden och upp i vuxen ålder även för en rejäl hane.

Rolls Royce modeller kan man hitta på Katzen Deko i Tyskland eller hos Rufi i Polen.

Kattlycka har även fina klösträd.

Kattlådor
Mina favoritkattlådor…köper inga andra 🙂

Modkat Flip kattlåda
Moderna Top Cat kattlåda
Basic Top & Front entry kattlåda
Modkat XL kattlåda

En kattlådespade är en kattlådespade?
Nej en spade är inte alltid en vanlig spade, inte när det kommer till Litter Lifter!
Tänk om jag hade känt till den här kattlådespaden tidigare –  men bättre sent än aldrig… Kastade raskt alla andra värdelösa spadar och använder bara denna…
Litter lifter

Leksaker
Uppskattad aktivitetsleksak
Catit Design Senses Super Roller leksaksräls

Kitty Boinks

Vattenfontän
En vattenfontän är toppen att ha till sin katt. Jag har testat alla som finns på marknaden tror jag och detta är vattenfontänernas vattenfontän – läcker inte och lätt att hålla ren och fräsch.
Drinkwell Avalon

Kattsand
Efter att ha testat lite olika sorters kattsand under åren har jag kommit fram till att det finns ingen kattsand som är bättre än EverClean – jag använder Fast Acting, Litterfree paws och Lavendel. Se till att ha rejält med sand i kattlådan hela tiden, minst 1 dm.

Pälsvård
Till sin Ragdoll ska man ha en Mirakelkam, gör det till en vana att kamma igenom din katt minst en gång i veckan. Mirakelkammen beställer du via Hund och Kattspecialisten i Örebro, via deras Facebooksida. Jag har många olika storlekar men ska man ha en så satsa på nummer 3.

Vintertid kan kattens päls bli statisk..då är ett bra antistatspray bra att ha hemma – spraya på kammen och kamma ner i hela pälsen. Jag använder K9 Nano Mist spray, det hjälper även till att hålla pälsen mer lättkammad och går fint att använda året om.