Lil’Magics


Lil’Magics är ett katteri i hemmiljö som föder upp den alldeles underbara rasen Ragdoll.

Ni hittar oss på ”solen och vindarnas ö” (läs Öland) lantligt beläget i en liten by som heter Törnbotten. Här bor jag som står bakom uppfödningen, Anna Thisell tillsammans med mina tre barn och våra katter. Katterna lever som en del av familjen och är högt älskade familjemedlemmar.

Katter har alltid funnits i mitt liv – olika raser har hunnit passera genom åren…Birma, Perser och huskatter. Drömmen om Ragdoll fanns länge och 2011 blev den äntligen verklighet – något jag aldrig ångrat! Jag har drygt åtta års yrkeserfarenhet som djursjukvårdare vilket har gett mig en gedigen kunskap om djur och djursjukvård. En trygghet när man tar steget till att ansvara för en egen uppfödning. Numera arbetar jag som verksamhetschef på ett kommunalägt energibolag – fritiden spenderas med familjen och så katterna såklart! Det är inte helt ovanligt att man hittar mig med en kamera i högsta hugg – katterna här hemma är flitigt fotograferade och de flesta hoppar gladeligen upp på fotobordet 🙂

Stamnamnet SE*Lil’Magics registrerades 2014 i FIFé/SVERAK. Mina avelsmål är att föda upp friska, sunda och vackra katter med ett harmoniskt temperament lämpliga för såväl sällskap som utställning och avel. Jag är medlem i Sydkatten, Scandinavian Ragdoll Club och Ragdollklubben. Katteriet är besiktigat och godkänt av Länsstyrelsen i enlighet med 6 kap. 4 § Djurskyddslagen (2018:1192) att bedriva uppfödning och försäljning av katter.

Jag är certifierad uppfödare av SVERAK. På SVERAK’s hemsida kan du läsa mer om vad det innebär att vara certifierad uppfödare.

Är du intresserad av att veta mer om mig och mina katter – slå en signal eller skicka ett mail.  Tack för att du besökte min hemsida – välkommen åter!