PL*Ragben Land Caramel

DSC_1402-2.jpg

**Import Polen**
Född: 2017-09-16
RAG a 03 Blå bicolor

Far: USA Rags4u2 Heavens Sent Mia
Mor: DE Wanderduene Domino
STAMTAVLA

HÄLSA
Ska scannas hjärta/njurar hösten 2018
DNA HCM: n/n genom föräldrar
Blodgrupp: A

SHOW
1 x BIV

OM CARAMEL
När jag fick syn på den är karamellen blev hjärtat alldeles varmt – jag bara älskar hennes look och uttryck. Glädjen blev såklart stor när allt blev klart att hon skulle bli min. Nu är hon hemma i Sverige sedan några dagar tillbaka och jag är så nöjd med henne. Det är en kavat liten tjej med ett härligt temperament, precis som en Ragdoll ska ha. Hon har riktigt fin ögonfärg, fin längd i kroppen och pälsen är silkig och kall. Jag ska berätta mer om Caramel när vi lärt känna varandra lite bättre…❤

Stort tack till Ragben Land och Maciej för den här prinsessan!

FOTOGALLERI CARAMEL